16. tammikuuta 2006

Ohhoh!
Viikonloppu meni taas kerran nopeasti, niinhän se aina. Lauantain keikka oli aivan mahtava! Eternal Erection, Swengin uusi yläkerta ja yhdeksän poikaa keikkaseurana, voisiko tyttö enempää toivoa? Funk toimii joka suuntaan, niin myös lonkero, koska päädyin jatkamaan Yanoon sen juomista. Näin paljon vanhoja tuttuja, niin kuin nyttemmin aina sinne päätyessäni. Kyllä kelpaa.

Koulu ei maistu ollenkaan. Olen tehnyt vankan päätöksen päästä sieltä pois. Pääsykoekirja etenee pikkuhiljaa, tänään päädyin tilaamaan myös Jyväskylän yliopiston hakumateriaalit. En sitten tiedä. Haaveilu on taitolaji ja minä sen lajin kuningatar, olisi kuitenkin asiallista joskus myös toteuttaa niitä haaveita. Parhaani koetan nytkin tehdä, mutta aina se ei ole riittänyt. Laiskuus ei saa viedä minua mukanaan tällä kertaa.

Porvoo ei oikein toimi. Voi kyllä olla, ettei tämä maa toimi muutenkaan tähän aikaan vuodesta, tuo jää on jotain aivan uskomatonta. Kadulla käveleminen on uhkarohkeaa. Koulumatkan mäet haastavat joka aamu ja iltapäivä. Onhan se kiva, että elämässä on tällaisia jänniä juttuja. Nolifenolife.

Ihan uskomaton ikävä V:tä. Se tulee taas kohta lomille, mutta mitä se muka lohduttaa, kun sen haluaa tänne h e t i. Vielä puoli vuotta jäljellä. Sitten ei tiedä mitä tapahtuu, saattaahan olla, että tämä kaukosuhde jatkuu edelleen määräämättömän ajan. Olen vaan niin kärsimätön.

Hommat kasaantuvat. Edes deadline ei saa minuun minkäänlaista liikettä. Onneksi en halua enää toimittajaksi, eihän siitä tulisi yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!